Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

Építésijog.hu

Az építési jogszabályok pontos és közérthető magyarázata, értesítés a változásokról

 

Miben segít az előfizetőknek az Építésijog.hu portál?

  • Ha Ön úgy érzi, hogy túl sok idejét és energiáját veszi el az építési jogszabályok változásainak követése és értelmezése,
  • ha tart attól, hogy egyszer bírságot kap, vagy nem fizetik ki a munkáját azért, mert nem ismert valamilyen jogszabályt,
  • ha bizonytalan, hogy pontosan milyen jogszabályokra kell hivatkoznia egy-egy építési jogi vitában,
  • és szeretné nagyobb biztonságban, nyugodtabban végezni szakmai munkáját,

akkor Önnek érdemes igénybe venni az Építésijog.hu portál szolgáltatásait.

 

Íme a szolgáltatás legfontosabb jellemzői:

 

FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ „ELEKTRONIKUS KÉZIKÖNYV”
Az Építésijog.hu portál szerzői folyamatosan figyelik a változásokat az építési jog területén, és a tájékoztató anyagokban átvezetik a szükséges módosításokat. Így Ön mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelő információkhoz férhet hozzá a portálon. A változások tényéről és gyakorlati jelentőségéről külön cikkek adnak magyarázatot; ezek megjelenéséről Ön mindig külön tájékoztatást kap a portál Változásértesítő hírleveléből.

MEGBÍZHATÓ SZAKÉRTŐI HÁTTÉR
Az Építésijog.hu portál tartalmának összeállításán és frissítésén dolgozó több mint húsz fős szakértői csapat munkáját dr. Jámbor Attila fogja össze, aki ügyvédként több mint tíz éve foglalkozik építési jogi ügyekkel, és a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Karon is oktatja a jövő építőipari szakembereit ezen a területen. Így A portálon tehát Ön megbízható információkhoz juthat, nem kell bizonytalan internetes forrásokra vagy szóbeszédekre hagyatkoznia.

KÖZÉRTHETŐ TARTALOM
A portál szerzői közérthető, gyakorlatias módon elmagyarázzák, amit egy-egy témakörhöz, változáshoz vagy fogalomhoz kapcsolódóan tudni érdemes, szükség szerint több különböző jogszabályból is egy helyre gyűjtve a lényegi információkat – nem Önnek kell végigbogarásznia egy sor kapcsolódó törvény vagy rendelet szövegét.

PONTOS JOGSZABÁLYI HIVATKOZÁSOK
Az Építésijog.hu portál tájékoztató anyagai minden egyes lényegi állításnál pontosan megadják azt a jogszabályi helyet is, ami az adott állítást alátámasztja. Így egy problémás helyzetben Ön is mindig pontosan tud hivatkozni az egyes jogszabályokra, ami jelentős előnyhöz juttatja Önt a vitában. (Illetve így azzal is hamarabb tisztában lehet, hogy melyek azok az ügyek, amelyben Önnek eleve nem érdemes jogvitába bonyolódnia.)

 

És ami még az előfizetés mellett szól:

 

KEDVEZMÉNY AZ ÉPÍTÉSI JOGI KONFERENCIÁK RÉSZVÉTELI DÍJÁBÓL
Az Építésijog.hu szakmai felügyeletével évente általában 3-4 alkalommal szervezünk egy-egy aktuális témakörben építési jogi konferenciát, melynek részvételi díjából az előfizetőknek általában 5-5 ezer Ft (+áfa) kedvezményt adunk. Ily módon rendszeres konferencia-résztvevőink az előfizetési díj nagyobb részét visszanyerhetik.

+ „ÉRDEMI SEGÍTSÉG”-GARANCIA!
Az Építésijog.hu készítőinek határozott szándéka, hogy Ön a portálnak köszönhetően valóban érdemi segítséghez jusson: szakmai munkájához ténylegesen megkapja a szükséges építési jogi információs támogatást. Ha Ön úgy érzi, hogy mégsem kapta meg ezt, akkor élhet az „Érdemi segítség”-garanciával, azaz visszakaphatja a teljes előfizetési díjat! Ezt a lehetőséget az éves előfizetést választó új felhasználóinknak tartjuk fent: nem kell mást tenniük, mint a megrendeléstől számítva 60 napon belül jelezni, hogy élni kívánnak a garanciával. Ez esetben minden további nélkül visszautaljuk a díjat az Ön számlájára. Az előfizetés tehát az Ön számára teljesen kockázatmentessé válik.

 

Kérjük, válasszon az alábbi előfizetési lehetőségek közül!

 

  NEGYEDÉVES ELŐFIZETÉS ÉVES ELŐFIZETÉS
teljes körű hozzáférés a portál cikkeihez: negyedéves hozzáférés éves hozzáférés
változásértesítő hírlevél:
kedvezmény az építési jogi konferenciák részvételi díjából az előfizetés időtartama alatt:
60 napos "Érdemi segítség" garancia (ha nem elégedett a szolgáltatással, külön indoklás nélkül visszakaphatja az előfizetési díjat):  
előfizetési díj: 11.980 Ft + áfa 39.980 Ft + áfa
  Megrendelem Megrendelem

 

 

Amennyiben még maradtak Önben kételyek, akkor érdemes elolvasnia az alábbiakat. Itt gyűjtöttük össze azokat a kérdéseket, melyek - tapasztalataink szerint - az Építésijog.hu-előfizetéssel kapcsolatban a leggyakrabban felmerülnek.

 

„Vannak más ingyenes, illetve más fizetős jogtárak – miért lenne szükségem éppen erre a portálra?”

Mert az ÉpítésiJog.hu portál nem egyszerű jogtár: itt az egyes témakörökhöz, fogalmakhoz, illetve aktuális változásokhoz kapcsolódó gyakorlatias, közérthető magyarázatokat talál a felhasználó, mindenütt megnevezve a pontos jogszabályi helyeket, melyekre egy vitás helyzetben hivatkozni lehet. Nem tudunk más olyan portálról, ami ilyen szolgáltatást nyújt.

 

„Az én problémáim nagyon speciálisak – mi van, ha meg se találom azt az információt, ami engem érdekelne?”

Úgy gondoljuk, nagy valószínűséggel fog találni az Ön problémájához kapcsolódó anyagokat is, hiszen a portál a teljes építési ügyi joganyagot (sőt, a kapcsolódó egyéb jogszabályokat is) felöleli. A Fogalomtár, illetve a portál intelligens keresőfunkciója segíthet az elindulásban – de a szerkesztőségtől is kérhetnek személyes segítséget az oldal tartalmával kapcsolatban az előfizetők. Ha pedig netán valóban nem talál információt az oldalon, akkor – éves előfizetőként – az „Érdemi segítség”-garanciával élhet, és 60 napon belül vita nélkül visszautaljuk Önnek az előfizetési díjat. Nem kell tehát fölösleges kockázatot vállalnia.

 

„Van állandó jogászunk – minek nekünk egy ilyen online jogi szolgáltatás?”

Az építési jog speciális jogterület, a jogászok többsége nem mélyült el benne. Ha az Önök jogásza valóban specialista ezen a téren, akkor lehet, hogy tényleg nincs szükségük erre a portálra. Bár ebben az esetben is érdemes lehet az Építésijog.hu portálon tájékozódni, mielőtt jogászhoz fordul: ha belegondol, egy ügyvéd szűk két munkaórájának díjáért nálunk egy évre vehet előfizetést…

 

„Egy szűkebb szakterülettel foglalkozom – miért ne követhetném az esetleges változásokat egyedül is?”

Még egy szűkebb szakterület esetében is valószínűleg évente jónéhány órát a jogszabályok böngészésére kell fordítania, esetleg továbbképzésre, konferenciára is be kell fizetnie. Ráadásul még így is előfordulhat, hogy valamilyen fontos változás elkerüli a figyelmét, például amikor olyan jogszabály módosul, amiről eredetileg nem is gondolná, hogy érintheti az Ön szakterületét. Ha az Építésijog.hu portál révén évente csak egy-két fontos dologban tud tisztábban látni, valószínűleg már megéri az előfizetés.

 

„Ritkán merül fel jogi problémám – nem elég, ha ilyenkor utánanézek az interneten, illetve megkérdezem a kollégákat?”

Lehet, hogy elég, de akkor számolnia kell azzal, hogy az adott problémához kapcsolódó jogszabályok teljes körű felkutatása és értelmezése meglehetősen időigényes lehet, különösen annak, akinek ebben nincs gyakorlata és tapasztalata. A kollégák tapasztalataira és a szóbeszédre hagyatkozni pedig kockázatos: egyáltalán nem biztos, hogy az éppen hatályos jogszabályokkal tisztában vannak azok, akik véleményt nyilvánítanak az adott ügyben. Ha megbízható, hatályos és közérthető információforrásra van szüksége, akkor mi az Építésijog.hu portált javasoljuk; akkor is, ha nem minden nap használja az oldalt. Egy-egy jogi „mellényúlással” jóval többet veszíthet, mint amennyibe az előfizetés kerül.

 

„Mi a biztosíték arra, hogy valóban mindig megbízható és naprakész információkat találok az oldalon?”

Az Építésijog.hu portál hosszú évek óta folyamatosan működik, immár több száz előfizető használja a szolgáltatást – köztük nagyvállalatok, állami intézmények, hatósági munkatársak és ügyvédek is, akiknek igencsak fontos a megbízható, minőségi tartalom. A portál szerkesztője, dr. Jámbor Attila ügyvédi és egyetemi oktatói presztízse is garancia a szolgáltatás színvonalára.

 

„Nem drága ez az előfizetés?”

Felmérésünk szerint az Építésijog.hu előfizetői átlagosan havonta több mint egy mérnökórányi munkát megspórolnak a portál használatával – ebben az esetben már biztosan megtérül az előfizetési díj, hiszen (az éves előfizetési díjat alapul véve) a 3000 forintot sem éri el az erre költendő pénz. Ha pedig abból indulunk ki, hogy egy jogi hibából adódó elhúzódó pereskedés, ügyvédi költség, büntetés, kártérítés, ki nem fizetett munkadíj mekkora károkat okozhat, akkor túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az előfizetés akár a százszorosát is „visszahozhatja” az árának. Ezen a területen is nagyon igaz tehát a mondás: „A tudás pénzbe kerül – a tudatlanság egy vagyonba.”

 KÉRJÜK, VÁLASSZON AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL:
 

NEGYED ÉVES ELŐFIZETÉS - 9990 Ft + áfa  Megrendelem

ÉVES ELŐFIZETÉS (60 napos pénzvisszafizetési garanciával) - 33.800 Ft + áfa  Megrendelem