Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

Bankkártyás fizetés a SimplePay Online Fizetési Rendszerrel

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.  

Online vásárlások esetében az Artifex Kiadó Kft. ügyfelei a SimplePay Online Fizetési Rendszer egyszerű és biztonságos fizetési megoldását használhatják. A rendelés esetén kért adatok megadását követően az artifexkiado.hu fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról az Artifex Kiadó Kft. nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. 

A vásárló tudomásul veszi, hogy az Artifex Kiadó Kft. felhasználói adatbázisában tárolt személyes adatok közül azok, amelyek az adott vásárláshoz közvetlenül kötődnek, átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. mint adatfeldolgozó részére. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellegéről és céljáról a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, ide kattintva lehet tájékozódni: http://simplepay.hu/vasarlo-aff 

A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg az adott kártya internetes használatát. A SimplePay Online Fizetési Rendszer abban az esetben képes elfogadni az adott kártyát, amennyiben azt a kibocsátó bank engedélyezte. 

A SimplePay részletesebb Fizetési tájékoztatója ide kattintva letölthető.