Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Az Artifex Kiadó Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a jelen weboldalon megrendelt termékek és szolgáltatások tekintetében az alábbi szállítási és technikai feltételek mellett teljesíti a megrendeléseket.

Szolgáltató online módon elérhető termékei és szolgáltatásai az elterjedt internetes böngészőkkel (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome) használhatók a leghatékonyabban. Szolgáltató javasolja, hogy Megrendelő rendszeresen frissítse a használt böngészőprogramját annak legfrissebb változatára. Megrendelő tudomásul veszi, hogy csak ezek használata esetén veheti igénybe az említett termékeket és szolgáltatásokat az internetes szolgáltatások esetében elvárható rendelkezésre állási biztonsággal.

Szolgáltató nyilatkozik, hogy a weboldalain működő információs rendszer biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot. Ugyanakkor javasolja, hogy Megrendelő tegye meg a szükséges óvintézkedéseket: használjon vírus- és spyware-védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

A weboldalak használata, illetve Szolgáltatónak ily módon igénybe vehető termékei és szolgáltatásai feltételezik a Megrendelő részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

Offline módon elérhető termékek (Szolgáltató gyakorlatában jellemzően: nyomtatott kiadványok és folyóiratok) esetében a megrendelt terméket a Magyar Posta kézbesíti. A szállításhoz kapcsolódó postai és ügyintézési költségek fedezésére Szolgáltató – a termék díján felül – plusz díjat számíthat fel, de csak abban az esetben, ha a termék értékesítésére szolgáló weboldalon ennek tényét és mértékét egyértelműen feltünteti.

Amennyiben Megrendelő postai kézbesítéssel rendelte meg Szolgáltató valamely termékét, a kézbesítéssel kapcsolatos panaszát a Magyar Postánál jelentheti be. Szolgáltató javasolja, hogy a Megrendelő a küldemény ügyében először érdeklődjön személyesen a helyi postai kézbesítőtől, és ha ez nem vezet eredményre, reklamáljon a legközelebbi postahivatalban, illetve hívja a Magyar Posta +36-1-767-8262-es számát. Ha Megrendelő így sem éri el a kívánt eredményt, jelezze kifogását az Artifex Kiadó Kft. email-címén (info[kukac]artifexkiado.hu) vagy telefonszámán (+36 1 783 1711); Szolgáltató ez esetben is mindent elkövet, hogy Megrendelő hozzájusson a megrendelt termékhez.