Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

Regisztráció

Kérjük, adja meg adatait az alábbi űrlapon. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatok a belépéshez, kapcsolattartáshoz

Szakmai tevékenység
Nem kötelező kitölteni, de hasznos lehet. Ide kattintva megadhatja ezeket az információkat is
Kérjük, alább adja meg, hogy Ön milyen szakterületen dolgozik (több is megjelölhető). Ezzel segíti kiadónk munkáját: hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink szakmai tevékenységéről átfogó képet alkossunk és tovább javítsuk termékeink, szolgáltatásaink minőségét.
Tervező

Kivitelező

Üzemeltető

Ingatlanos

Építőanyag forgalmazó

Szakértő

Hatósági szakember

Diák

Jogász

Építtető

Más
Kamarai adatok
Akkor szükséges a kitöltés, ha Ön a későbbiekben szakmai továbbképzéseinkre kamarai pontot igényel.
Ez esetben ide kattintva adhatja meg az adatokat
Ha Ön tag vagy nyilvántartott, kérjük, töltse ki az alábbiakat (az adatok megadása feltétlenül szükséges, ha Ön szakmai továbbképzésen való részvételről igazolást szeretne kapni).Magyar Építész Kamara


Magyar Mérnöki Kamara


Magyar Ügyvédi Kamara

Számlázási és postázási adatok Számlázási adatok

Postázási adatok

Az itt megadott postázási adatokat akkor használjuk fel, ha Ön esetleg valamilyen papíralapú kiadványt rendel meg tőlünk, vagy ha valamilyen megrendeléséről papíralapú számlát kér.

Kattintson ide, ha a postázási cím nem egyezik meg a számlázási címmel

Számlázás módja Küldhetünk-e Önnek elektronikus számlát a befizetett díjról?

Szolgáltatásunkról az elektronikus aláírásról szóló törvény rendelkezései szerinti, fokozott biztonságú elektroniikus aláírással és minősített szolgáltató által kibocsátott időbélyegzővel ellátott számlát (PKI alapú számla) adunk. Ha nem kívánja elfogadni az - egyébként a jogszabályoknak mindenben megfelelő, előzetes megállapodást nem igénylő - elektronikus számlát, kérjük, vegye ki a pipát az alábbi jelölőnégyzetből. Ez esetben a számlát az Ön email-címére pdf formátumú fájlként küldjük el, melyet ki tud nyomtatni magának.

(Figyelem, ha Ön a továbblépés után, a "fizetés módja" rovatban a bankkártyás fizetési lehetőséget választja, akkor csak elektronikus számlát tudunk küldeni!)


Adatvédelem, jóváhagyás

Kérjük, gondosan ellenőrizze fent megadott adatait, mert ezek kerülnek a nyilvántartásunkba (és adott esetben a számlára is).