Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

ÉPÍTÉSI JOG 2020 évindító konferencia tervezőknek - VIDEÓFELVÉTELEN

A megrendelők megkapják az Építésijog.hu megújított tervezési szerződésmintáját is

 

Ha Ön nem tudott részt venni a 2020. január 16-i évindító építési jogi konferencián, akkor sem maradt le a fontos információkról: az előadásokról készült videófelvételeket ezen az oldalon még most is megrendelheti! A videófelvételek mellett egyidejűleg elérheti az egyes előadások kivetített diasorait is, valamint az Építésijog.hu portál tervezési szerződésmintáját is

 

ELŐADÁSVIDEÓK:

A következő előadásokat tekintheti meg a videófelvételeken:
•    Az építésügyet érintő, már kihirdetett 2020. évi jogszabályváltozások összefoglalása (Dr. Jámbor Attila ügyvéd, a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar oktatója, az ÉpítésiJog.hu portál szerkesztője)
•    Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) 2020. január 22-i módosításai, és ennek a tervezői munkát érintő legfontosabb következményei (Veresné Rauscher Judit okl. építészmérnök, okl. tűzvédelmi tervezési szakmérnök, építésügyi tűzvédelmi tervező)
•    Milyen dokumentáció alapján lehet lakóházat építeni? Az egyszerű bejelentésre vonatkozó szabályok változása után milyen részekből kell állnia a kivitelezési dokumentációnak, és a dokumentáció tekintetében mi a tervező felelőssége? (Huszti István okl. építészmérnök)
•    A tervezési szerződés kötelező és ajánlott elemei. Az Építésijog.hu tervezési szerződésmintája (Dr. Jámbor Attila ügyvéd, a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar oktatója, az ÉpítésiJog.hu portál szerkesztője)
•    Miben változnak a hatóságok feladatai 2020-ban? A hatósági gyakorlat változása hogyan hat az építtetők, tervezők tevékenységére? (Dr. Józsa Fábián, Budapest Főváros Kormányhivatala Jogi és Koordinációs Főosztályának vezetője, a Közigazgatási Eljárási Jogi Egyesület alelnöke)  
•    Közigazgatási perek a bíró szemével. Az építésügyi perekben melyek a leggyakrabban előforduló hibák, és milyen eszközök vehetők igénybe a hatékony jogorvoslat érdekében? (Dr. Króneisz Gábor törvényszéki bíró, kollégiumvezető, Közép-Duna-Völgyi Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégium)

A felvételeket megrendelve és az előadásokat megtekintve Ön néhány óra alatt átfogó ismereteket szerezhet az idén figyelembe veendő legfontosabb jogszabály-változásokról, és megértheti ezek lényegét. A továbbiakban így nagyobb biztonságban tudja végezni szakmai munkáját. 


SZERZŐDÉSMINTA ÉS ÚTMUTATÓ: 

2019. október 24-től alapvetően megváltozott az egyszerű bejelentéssel kapcsolatos jogi szabályozás – az Építésijog.hu szerzői azóta a módosításoknak megfelelően átalakították az ilyen beruházásokhoz használható tervezési és tervezési művezetési szerződésmintát

A szerződésmintához külön útmutató is kapcsolódik, mely egyrészt összegyűjti és bemutatja a tervezési és tervezői művezetési szerződésmintában alkalmazandó jogszabályokat és kamarai szabályzatokat, továbbá elmagyarázza az egyes pontok tartalmát, a szabályozás indokát. A felhasználónak így lehetősége van arra, hogy eldöntse, a minta melyik pontját alkalmazza, és melyiket nem

A megrendelő a szerződésmintát 1 hónapig az Építésijog.hu oldalról Word formátumban a saját számítógépére letöltheti, és azután a saját igényeinek megfelelően szerkesztheti, módosíthatja

Az egyik video – dr. Jámbor Attila előadása – kifejezetten e tervező szerződésekről szól, tehát ez is sokat segíthet az alkalmazásban!

 

A videófelvételek és a szerződésminta együttes díja (egy hónapos időtartamra): 29 ezer Ft + áfa


A megrendeléshez jelentkezzen be az oldal tetején (illetve új felhasználóként regisztráljon), majd kattintson ide: 


 

A megrendelési folyamat lezárulása és a díj befizetése után Ön 1 hónapos időtartamban a következő oldalakon férhet hozzá a megrendelt tartalomhoz: 
- itt lehet elérni a szerződésmintát >>:
- itt lehet elérni az útmutatót >>
- ezen az oldalon lehet megtekinteni a videófelvételeket >> :