Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

Öko-logikus építészet 2024 (MÉK 2024/174) online képzés

online képzés MÉK 2 pont

 

A  High-tech fenntarthatóság a MOL-toronyban és azon túl 2024 című Öko-logikus konferencia online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. 

 

Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 6 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

Akkreditációs szám: 2024/174 (MÉK 2 pont)

Ára: 5000 Ft + áfa (6350 Ft)

 

Megrendelem

 

A megrendelés és befizetés után a tanfolyamot a https://tervlap.hu/tanfolyamok oldalon lehet elvégezni! (Ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval kell belépni, mint az artifexkiado.hu oldalon.)

A továbbképzési pontot nem igénylő érdeklődők regisztráció és belépés nélkül is megtekinthetik a tananyagokat ide kattintva >>

 

Az  Öko-logikus építészet 2024 (MÉK 2024/174) online képzés a következő tananyagokat tartalmazza:

  • Dr. Nagy Balázs egyetemi docens (BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszék): Új energetikai előírások
    • Felkért alkalmazástechnikai szakértők hozzászólásai: Kovács István (Kamleithner-Budapest Kft.), Horváth Bence (Ravago Building Solutions Hungary Kft.), Brassnyó László (Knauf Insulation Kft.), Varga Tamás (Ursa Salgótarján Zrt.), Balázs Béla (Auricon Mérnöki Kft.)
  • Dr. Szalay Zsuzsa építész, egyetemi docens (BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszék): Az életciklus-elemzés (Life-Cycle Assessment, LCA) jelentősége a tervezésben
    • Felkért alkalmazástechnikai szakértők hozzászólásai: Horváth Márk (Renson), Bakos Károly (Knauf Kft.)
  • Fekete Antal építész, vezető tervező (Finta Studió): A MOL Campus tervezése
    • Felkért alkalmazástechnikai szakértők hozzászólásai: Vislavski Slavko (Trocellen Insulation), Kardos Zoltán (KÉSZ Metaltech Kft.)
  • Herényi Barnabás fenntarthatósági csoportvezető (Óbuda Group): A fenntarthatósággal kapcsolatos kihívások és sikerek a MOL Campus beruházáson