Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

Online képzéseink átmenetileg nem végezhetők el

 

Január elsejétől változott az építészkamarai továbbképzések pontmegállapítása. A MÉK illetékeseitől úgy értesültünk, hogy az online képzések relatíve kevesebb pontot fognak érni.

A KAMARA DÖNTÉSÉIG ONLINE KÉPZÉSEINK NEM VÉGEZHETŐK EL, CSAK A MÁR MEGKEZDETT KÉPZÉSEK FEJEZHETŐK BE.

továbbképzési pontot nem igénylő érdeklődők regisztráció és belépés nélkül is megtekinthetik a tananyagokat ide kattintva >>

 

Mi a hiba? Találjuk meg együtt! – Per- és hibamentes építés 2022

A Per- és engedélymentes építés – Mi a hiba? Találjuk meg együtt! című 2022. őszi konferenciasorozat online változata. A 1,5 pont megszerzéséhez mintegy 4 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 6 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 

XI. Épületszerkezeti Konferencia 2021: Műemlékeink – a közeli és a régmúlt épített öröksége

A XI. Épületszerkezeti Konferencia – Műemlékeink – a közeli és a régmúlt épített öröksége online, élő közvetítése alapján készült kreditpontos online képzés. A 3.5 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az első tesztsor 20, a második 15 kérdést tartalmaz, a sikeres elvégzéshez tesztsoronként maximum 2-2 hibát lehet ejteni.

 

Tűzvédelmi irányelvek – merre tovább?

A Tűzvédelmi irányelvek – merre tovább? című 2021. november 4-ei Építész Tervezői Nap online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 

Szerelt technológiák – az idő szorításában

A Szerelt technológiák – az idő szorításában című 2021. október 14-ei Építész Tervezői Nap online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 

Per- és engedélymentes építés 2021

A Per- és engedélymentes építés – Hol a hiba? Keressük meg közösek! című 2021. őszi konferenciasorozat online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 

Tetők, tetőtér-beépítések 2021-ben – vastagság, komfort, gyakorlat

A Tetők, tetőtér-beépítések 2021-ben – vastagság, komfort, gyakorlat című 2021. szeptember 23-ai Építész Tervezői Nap online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 

Öko-logikus építészet 2021

Az Ördög a részletekben – Angyali csomópontok című Öko-logikus konferencia online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 

Per- és engedélymentes építés 2020 – online képzés

A Per- és engedélymentes építés – Műszaki és jogi hibák nélkül 2020 című 2020. őszi konferenciasorozat online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 

Lakóházépítési megoldások

A Lakóházépítési megoldások az Építési megoldások 2021/2. számához kapcsolódó online képzés. Az 1 pont megszerzéséhez néhány rövid videó megtekintésére, a kapcsolódó (pdf formátumú) cikkek elolvasására van szükség, amely összesen mintegy 2-3 órát vesz igénybe, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 4 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 

X. Épületszerkezeti Konferencia 2020 – online képzés

A X. Épületszerkezeti Konferencia online, élő közvetítése alapján készült kreditpontos online képzés. A 3.5 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az első tesztsor 15, a második 20 kérdést tartalmaz, a sikeres elvégzéshez tesztsoronként maximum 2-2 hibát lehet ejteni. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 

Kulturális Örökség Napjai 2020 – Műemlékek Magyarországon

A Kulturális Örökség Napjai 2020 program keretében készült megyei körképeket bemutató Műemlékek Magyarországon című online képzés. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére.. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 

Öko-logikus építészet 2020

Lakóépületek, felújítások – Közel nulla energiaszinten webinárium alapján készült online képzés. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

 

Műemléki Nap 2020 – Újragondolt műemlékvédelem

A Műemléki Nap 2020 – Újragondolt műemlékvédelem című 2020. április 18-ai előadássorozat online változata. Az 1 pont megszerzéséhez mintegy 2,5 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére. Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 4 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.