Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

ÉPÍTÉSI MEGOLDÁSOK ELŐFIZETÉSE

Nyomtatott és digitális formában is előfizethető

 

Az Építési Megoldások a tervezés, a kivitelezés és az épületüzemeltetés területén dolgozó gyakorlati szakemberek munkájához kíván kézzelfogható segítséget adni. A négy megjelenő lapszám mindegyike egy-egy meghatározott témakörrel foglalkozik, azzal a céllal, hogy az adott terület aktuális problémáival kapcsolatban hiteles szakmai ismereteket nyújtson. 

 

Legújabb lapszám: 2024/1. Téma: Épületfelújítási Megoldások 

A TARTALOMBÓL: Több ezer ablakszárnyat cseréltek, boltozott padlásfödémet szigeteltek a váci főiskolán / A pesti belváros három nagymúltú épületének felújításával ötcsillagos hotel épült / Vizesedési problémák okainak feltárása egy középületben / Mire figyeljünk vályogházak újravakolásakor? / Új eszköz falak és pillérek  hőhídmegszakításához

Lejjebb görgetve digitálisan belelapozhat az új lapszámba! 

 

 

Folyóiratunk nyomtatott és digitális formában is elérhető! Az alábbiak szerint megrendelheti az egyik, a másik, vagy akár mindkét változatot.


 

 

MÉG MINDIG A PAPÍRALAPÚ LAP AZ IGAZI…? 

 

Egyetértünk; számos érv szól emellett is! Az alábbi gombra kattintva elindíthatja a hagyományos előfizetést az Építési Megoldások papíralapú változatára:

A tematikus lapszámok a „megoldások” sorozat tagjaiként, de önálló címekkel jelennek meg:

  • Épületfelújítási Megoldások
  • Lakóházépítési Megoldások
  • Tető- és Homlokzati Megoldások
  • Szigeteléstechnikai Megoldások

Építési Megoldások-előfizetés egy évre (4 nyomtatott lapszám, 1.995 Ft): Megrendelem

 

 

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A DIGITÁLIS VÁLTOZATNAK? 

 

•    A digitális lapszámok szövegében lehetséges a szabadszavas keresés: a keresőablakba beírt szót vagy kifejezést lila színnel kiemelve lehet megtalálni a megjelenített oldalakon. 

•    Amennyiben a lap tartalmában internetes hivatkozások szerepelnek, ezek a digitális változatban „élő link” formájában jelennek meg, azaz a hivatkozott oldalak egy kattintással megnyithatók. 

•    Megvásárolhat korábbi digitális lapszámokat is, akár olyanokat is, amelyek nyomtatott változatban már nem elérhetők. 

•    A digitális lapszámokat éppúgy gyűjtheti, éppúgy korlátlan ideig újra előveheti, mint a nyomtatott lapszámokat, de nem foglalnak helyet a polcon, nem gyűrődnek össze, nem kell attól tartani, hogy a postázás során elvesznek, megrongálódnak. 

•    A digitális lap olcsóbban elérhető, mint a nyomtatott: ha egy évre előfizet, akkor körülbelül fél áron juthat hozzá a laphoz: 1.995 Ft/év helyett csak 1.000 Ft/év az előfizetési díj. 

 

Ha szeretné kihasználni a fent említett előnyöket, kattintson az alábbi megrendelőgombok egyikére: 

Építési Megoldások-előfizetés egy évre (4 digitális lapszám, 1.000 Ft): Megrendelem

A legújabb Építési Megoldások-lapszám megvásárlása (1 digitális lapszám, 500 Ft)Megrendelem

A régebbi lapszámok közül szeretné megvásárolni valamelyiket? Itt elérhetők >>

 

 

PRÓBAKÉPPEN BELELAPOZNA LEGÚJABB DIGITÁLIS LAPSZÁMUNKBA? 

 

Alább megteheti: 

 

 

 

 

 

EGYESÍTENÉ A HAGYOMÁNYOS ÉS A DIGITÁLIS LAPSZÁMOK ELŐNYEIT? 

 

Erre is van lehetőség: egyszerre két változatban – jelentős kedvezménnyel – is előfizethet az Építési Megoldásokra! Ha az alábbi gombra kattintva elindítja a megrendelést, egy évig megkapja a nyomtatott és a digitális lapszámokat is. 

Építési Megoldások-előfizetés egy évre (4 nyomtatott + 4 digitális lapszám, 2.500 Ft): Megrendelem