Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

Építésijog.hu előfizetés

Az építési jogszabályok pontos és közérthető magyarázata, értesítés a változásokról

 

Miben segít az előfizetőknek az Építésijog.hu portál?

  • Ha Ön úgy érzi, hogy túl sok idejét és energiáját veszi el az építési jogszabályok változásainak követése és értelmezése,
  • ha tart attól, hogy egyszer bírságot kap, vagy nem fizetik ki a munkáját azért, mert nem ismert valamilyen jogszabályt,
  • ha bizonytalan, hogy pontosan milyen jogszabályokra kell hivatkoznia egy-egy építési jogi vitában,
  • és szeretné nagyobb biztonságban, nyugodtabban végezni szakmai munkáját,

akkor Önnek érdemes igénybe venni szolgáltatásunkat!

 

Az Építésijog.hu legfontosabb jellemzői:


 

FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ „ELEKTRONIKUS KÉZIKÖNYV”

Az Építésijog.hu portál szerzői folyamatosan figyelik a változásokat az építési jog területén, és a tájékoztató anyagokban átvezetik a szükséges módosításokat, így Ön mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelő információkhoz férhet hozzá a portálon.

A változások tényéről és gyakorlati jelentőségéről külön cikkek adnak magyarázatot; ezek megjelenéséről Ön mindig külön tájékoztatást kap a portál Változásértesítő hírleveléből.

 

 


 

 

 

 

MEGBÍZHATÓ SZAKÉRTŐI HÁTTÉR

Az Építésijog.hu portál tartalmának összeállításán és frissítésén dolgozó több mint húsz fős szakértői csapat munkáját dr. Jámbor Attila fogja össze, aki ügyvédként több mint tizenöt éve foglalkozik építési jogi ügyekkel, és korábban egyetemi oktatóként is tanította a jövő építőipari szakembereit ezen a területen.
A portálon tehát Ön megbízható információkhoz juthat, nem kell bizonytalan internetes forrásokra vagy szóbeszédekre hagyatkoznia.

 

 

 

 


 

KÖZÉRTHETŐ TARTALOM

A portál szerzői közérthető, gyakorlatias módon elmagyarázzák, könnyen áttekinthető táblázatokban összefoglalják, amit egy-egy témakörhöz, változáshoz vagy fogalomhoz kapcsolódóan tudni érdemes, szükség szerint több különböző jogszabályból is egy helyre gyűjtve a lényegi információkat – nem Önnek kell végigbogarásznia egy sor kapcsolódó törvény vagy rendelet szövegét. 

 

 


 

PONTOS JOGSZABÁLYI HIVATKOZÁSOK

Az Építésijog.hu portál tájékoztató anyagai minden egyes lényegi állításnál pontosan megadják azt a jogszabályi helyet is, ami az adott állítást alátámasztja. Így egy problémás helyzetben Ön is mindig pontosan tud hivatkozni az egyes jogszabályokra, ami jelentős előnyhöz juttatja Önt a vitában. (Illetve így azzal is hamarabb tisztában lehet, hogy melyek azok az ügyek, amelyben Önnek eleve nem érdemes jogvitába bonyolódnia.)

 

 

 


 

További fontos előnyök:

 

KEDVEZMÉNY AZ ÉPÍTÉSI JOGI KONFERENCIÁK RÉSZVÉTELI DÍJÁBÓL

Az Építésijog.hu szakmai felügyeletével évente legalább két alkalommal szervezünk egy-egy aktuális témakörben építési jogi konferenciát, melynek részvételi díjából az előfizetőknek általában 20% kedvezményt adunk. Így rendszeres konferencia-résztvevőink az előfizetési díj jelentős részét visszanyerhetik!

 

SZERZŐDÉSMINTÁK, SEGÉDANYAGOK, SZÁMÍTÁSI SEGÉDLETEK

Az Építésijog.hu szerzői a portálon közölt cikkeken kívül számos hasznos tartalmat kifejlesztettek, melyek az Ön mindennapi munkájához közvetlen segítséget nyújtanak. Ha Ön a Prémium Előfizetést választja, akkor ezekhez is teljes körűen hozzáférhet.

 

+ „ÉRDEMI SEGÍTSÉG”-GARANCIA

Az Építésijog.hu készítőinek határozott szándéka, hogy Ön a portálnak köszönhetően valóban érdemi segítséghez jusson: szakmai munkájához ténylegesen megkapja a szükséges építési jogi információs támogatást. Ha Ön úgy érzi, hogy mégsem kapta meg ezt, akkor – amennyiben Ön egyéves előfizetést rendel meg – élhet az „Érdemi segítség”-garanciával, azaz visszakaphatja a teljes előfizetési díjat!  Az előfizetés tehát az Ön számára teljesen kockázatmentessé válik.

 

Kérjük, válasszon az alábbi előfizetési lehetőségek közül!

 

NEGYEDÉVES ELŐFIZETÉS ÉVES ELŐFIZETÉS ÉVES PRÉMIUM ELŐFIZETÉS
TELJESKÖRŰ HOZZÁFÉRÉS A PORTÁL CIKKEIHEZ NEGYEDÉVES IDŐTARTAMBAN TELJESKÖRŰ HOZZÁFÉRÉS A PORTÁL CIKKEIHEZ EGY ÉV IDŐTARTAMBAN TELJESKÖRŰ HOZZÁFÉRÉS A PORTÁL CIKKEIHEZ EGY ÉV IDŐTARTAMBAN
Változásértesítő hírlevél Változásértesítő hírlevél Változásértesítő hírlevél
  Kedvezmény az építési jogi konferenciák részvételi díjából az előfizetés időtartama alatt Kedvezmény az építési jogi konferenciák részvételi díjából az előfizetés időtartama alatt
  60 napos Érdemi segítség garancia (ha nem elégedett a szolgáltatással, külön indoklás nélkül visszakaphatja az előfizetési díjat) 60 napos Érdemi segítség garancia (ha nem elégedett a szolgáltatással, külön indoklás nélkül visszakaphatja az előfizetési díjat)
  Lakóépület építésének, bővítésének egyszerű bejelentése (2021-2023.) – Gyakran Ismételt Kérdések Lakóépület építésének, bővítésének egyszerű bejelentése (2021-2023.) – Gyakran Ismételt Kérdések
  Kivitelezési szerződésminta (a lakóház-felújításokhoz, valamint a bővítéssel nem járó tetőtér-beépítésekhez) Épületenergetikai jogszabályok - Gyakran Ismételt Kérdések
    Kivitelezési szerződésminta (a lakóház-felújításokhoz, valamint a bővítéssel nem járó tetőtér-beépítésekhez)
    Kivitelezési szerződésminta (egyszerű bejelentéssel és engedéllyel építhető lakóházak kivitelezéséhez) 
    Tervezési és tervezői művezetési szerződésminta (az egyszerű bejelentéssel építhető lakóépületekhez)
    Építési műszaki ellenőri szerződésminta (az egyszerű bejelentéssel építhető lakóépületekhez)
    Épületmagasság-számítási segédlet
Előfizetési díj:
19 770 Ft + áfa
Előfizetési díj:
70.680 Ft + áfa
Előfizetési díj:
82.680 Ft + áfa
Megrendelem Megrendelem Megrendelem

 

 

Amennyiben még maradtak Önben kételyek, akkor érdemes elolvasnia az alábbiakat. Itt gyűjtöttük össze azokat a kérdéseket, melyek - tapasztalataink szerint - az Építésijog.hu-előfizetéssel kapcsolatban a leggyakrabban felmerülnek.

 

„Vannak más ingyenes, illetve más fizetős jogtárak – miért lenne szükségem éppen erre a portálra?” 

Mert az ÉpítésiJog.hu portál nem egyszerű jogtár: itt az egyes témakörökhöz, fogalmakhoz, illetve aktuális változásokhoz kapcsolódó gyakorlatias, közérthető magyarázatokat talál a felhasználó, mindenütt megnevezve a pontos jogszabályi helyeket, melyekre egy vitás helyzetben hivatkozni lehet. Nem tudunk más olyan portálról, ami ilyen szolgáltatást nyújt. 

  

„Az én problémáim nagyon speciálisak – mi van, ha meg se találom azt az információt, ami engem érdekelne?” 

Úgy gondoljuk, nagy valószínűséggel fog találni az Ön problémájához kapcsolódó anyagokat is, hiszen a portál a teljes építésügyi joganyagot (sőt, a kapcsolódó egyéb jogszabályokat is) felöleli. A Fogalomtár, illetve a portál intelligens keresőfunkciója segíthet az elindulásban – de a szerkesztőségtől is kérhetnek személyes segítséget az oldal tartalmával kapcsolatban az előfizetők. Ha pedig netán valóban nem talál információt az oldalon, akkor – éves előfizetőként – az „Érdemi segítség”-garanciával élhet, és 60 napon belül vita nélkül visszautaljuk Önnek az előfizetési díjat. Nem kell tehát fölösleges kockázatot vállalnia. 

  

„Van állandó jogászunk – minek nekünk egy ilyen online jogi szolgáltatás?” 

Az építési jog speciális jogterület, a jogászok többsége nem mélyült el benne. Ha az Önök jogásza valóban specialista ezen a téren, akkor lehet, hogy tényleg nincs szükségük erre a portálra. Bár ebben az esetben is érdemes lehet az Építésijog.hu portálon tájékozódni, mielőtt jogászhoz fordul: ha belegondol, egy ügyvéd néhány munkaórájának díjáért nálunk egy évre vehet előfizetést… 

  

„Egy szűkebb szakterülettel foglalkozom – miért ne követhetném az esetleges változásokat egyedül is?” 

Még egy szűkebb szakterület esetében is valószínűleg évente jónéhány órát a jogszabályok böngészésére kell fordítania, esetleg továbbképzésre, konferenciára is be kell fizetnie. Ráadásul még így is előfordulhat, hogy valamilyen fontos változás elkerüli a figyelmét, például amikor olyan jogszabály módosul, amiről eredetileg nem is gondolná, hogy érintheti az Ön szakterületét. Ha az Építésijog.hu portál révén évente csak egy-két fontos dologban tud tisztábban látni, valószínűleg már megéri az előfizetés. 

  

„Ritkán merül fel jogi problémám – nem elég, ha ilyenkor utánanézek az interneten, illetve megkérdezem a kollégákat?” 

Lehet, hogy elég, de akkor számolnia kell azzal, hogy az adott problémához kapcsolódó jogszabályok teljes körű felkutatása és értelmezése meglehetősen időigényes lehet, különösen annak, akinek ebben nincs gyakorlata és tapasztalata. A kollégák tapasztalataira és a szóbeszédre hagyatkozni pedig kockázatos: egyáltalán nem biztos, hogy az éppen hatályos jogszabályokkal tisztában vannak azok, akik véleményt nyilvánítanak az adott ügyben. Ha megbízható, hatályos és közérthető információforrásra van szüksége, akkor mi az Építésijog.hu portált javasoljuk; akkor is, ha nem minden nap használja az oldalt. Egy-egy jogi „mellényúlással” jóval többet veszíthet, mint amennyibe az előfizetés kerül. 

  

„Mi a biztosíték arra, hogy valóban mindig megbízható és naprakész információkat találok az oldalon?” 

Az Építésijog.hu portál hosszú évek óta folyamatosan működik, immár több száz előfizető használja a szolgáltatást – köztük nagyvállalatok, állami intézmények, hatósági munkatársak és ügyvédek is, akiknek igencsak fontos a megbízható, minőségi tartalom. A portál szerkesztője, dr. Jámbor Attila ügyvédi presztízse és sok éves tapasztalata is garancia a szolgáltatás színvonalára. 

  

„Nem drága ez az előfizetés?” 

Felmérésünk szerint az Építésijog.hu előfizetői átlagosan havonta több mint egy mérnökórányi munkát megspórolnak a portál használatával – ebben az esetben már biztosan megtérül az előfizetési díj, hiszen ez egy hónapra vetítve – a különböző típusú előfizetéseket tekintve – csak 5890–6890 Ft költséget jelent. Ha pedig abból indulunk ki, hogy egy jogi hibából adódó elhúzódó pereskedés, ügyvédi költség, büntetés, kártérítés, ki nem fizetett munkadíj mekkora károkat okozhat, akkor túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az előfizetés akár a százszorosát is „visszahozhatja” az árának. Ezen a területen is nagyon igaz tehát a mondás: „A tudás pénzbe kerül – a tudatlanság egy vagyonba.”

 KÉRJÜK, VÁLASSZON AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL:
 

NEGYED ÉVES ELŐFIZETÉS - 19 770 Ft + áfa Megrendelem

ÉVES ELŐFIZETÉS - 70.680 Ft + áfa Megrendelem

ÉVES PRÉMIUM ELŐFIZETÉS - 82.680 Ft + áfa Megrendelem