Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

Kivitelezési szerződésminta – felújításokhoz

felújításokhoz, átalakításokhoz és bővítéssel nem járó tetőtér-beépítésekhez

 

Az Építésijog.hu által összeállított kivitelezési szerződésminta a lakóház-felújításokra, valamint a bővítéssel nem járó tetőtér-beépítésekre alkalmazható. 

A szerződésminta célja, hogy a kivitelezőnek és megrendelőnek is érdemi segítséget nyújtson a kivitelezés során felmerülő viták elkerüléséhez. Vagyis összeállítói arra törekedtek, hogy mind a kivitelező (fővállalkozó kivitelező), mind a megrendelő (építtető, beruházó) szempontjai, biztosítékai is megjelenjenek a szövegben.

Egy minta természetesen soha nem helyettesítheti a konkrét jogi és szakmai előkészítést, de mindenképpen használható arra, hogy a felek végignézzék, hogy milyen kérdésekben, milyen felmerülhető problémakörök tekintetében kell megállapodniuk egymással. Természetesen ha a felek úgy értékelik, hogy az ügyükben valamelyik pontra nincsen szükség, akkor azt – a kötelező elemeket kivéve – törölhetik a ténylegesen aláírandó szövegből. 

A megrendelő tehát a szerződésmintát az Építésijog.hu oldalról saját számítógépére letöltheti, és saját igényeinek megfelelően szerkesztheti, módosíthatja

A szerződésmintát az összeállítói folyamatosan felülvizsgálják és az aktuális jogszabályoknak megfelelően időről időre hatályosítják.

 

Sokat segíthet a szerződésminta alkalmazásához, illetve általában a felújítási és tetőtér-beépítési munkálatok előkészítéséhez, ha Ön videófelvételről meghallgatja dr. Jámbor Attila ügyvéd előadását, melyet az Építési jog 2021 című online konferencián tartott, kifejezetten ebben a témakörben. Ha megrendeli a szerződésmintát, most ajándékba megkapja hozzá ezt a több mint 45 perces előadást is!
 

 

A szerződésminta ára: 49.000 Ft + áfa

Ezért az összegért 1 hónapig érheti el azt az oldalt, ahonnan a dokumentum letöthető.

 

Ha szeretné megrendelni a hozzáférést, kattintson az alábbi gombra!

 

Megrendelem

 

FIGYELEM, ha Ön rendelkezik az Építésijog.hu oldalhoz Éves Előfizetéssel, akkor ezt a szerződésmintát külön díj befizetése nélkül is elérheti az oldalon! Az előfizetési lehetőségekről részletes információ itt található >>


 

A szerződésminta konkrét tevékenységre vonatkozó alkalmazhatósága érdekében a szöveg jogi felülvizsgálata minden esetben, egyedileg indokolt, jelen minta elkészítése jogi tanácsadásnak nem minősül, felelősséget a minta minden élethelyzetnek való megfelelősségéért nem vállalunk. A jogszabályi kötelező elemek feltüntetése mellett a felek szabadon határozhatják meg a ténylegesen aláírt szerződés szövegét.