Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

Komfortépítés – energetika, hőszigetelés, árnyékolás

 

A szeptember 24-i Tervezői Nap fókusztémája a komfort: ez az a szempont – az építészeti érték és a funkcionalitás mellett –, ami a legfontosabb azok számára, akiknek a házakat tervezzük. Ez határozza meg, hogyan fogják magukat érezni órákon, éveken, vagy néha akár életen át – némi túlzással az mondhatjuk, ez az, amiért épül az épület.

Viszont ez az a terület, melyet kötelező előírások alig szabályoznak, és ezért nem minden beruházó, illetve tervező fordít rá kellő figyelmet. Ráadásul többféle szakterületi tudás egyesül ebben a feladatban, melyeknek a generáltervezői összefésülése is érdekes feladat. A konferencia előadói az alapfogalmak, értékek és szituációk összefoglalása után esettanulmányokon keresztül is felhívják a figyelmet egy-egy paraméter fontosságára, és igyekeznek tervezői ajánlásokat is megfogalmazni.

A Tervezői Nap szakmai védnöke ezúttal is a BME Épületszerkezettani Tanszéke, dr. Dobszay Gergely egyetemi docens felügyeli a program összeállítását, és ő a konferencia levezető elnöke is. Az egyetemi oktatók előadásait a termékforgalmazó cégek témakörhöz kapcsolódó alkalmazástechnikai, anyagismertető előadásai egészítik ki.

 

FIGYELEM, a konferencia helyszínén – annak érdekében, hogy az ajánlott járványügyi távolságtartást biztosítani tudjuk – ezúttal csak 130 helyszíni résztvevő jelentkezését tudjuk fogadni! Emellett lehetőséget adunk a rendezvény online követésére is (az építészkamarai pontokat ebben az esetben is meg lehet szerezni. Az online közvetítés megtekintésének számítógépes feltételei >>)

Időpont: szeptember 24., kezdés 9.00 óra
Helyszín: A Bara Hotel konferenciaközpontja (Budapest XI., Hegyalja út 34–36.), illetve internetes közvetítés
Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (MÉK 2019/391)

Fizetendő díj:
Személyes részvétel esetén: 4000 Ft
Online részvétel esetén:
Építészkamarai tagoknak, kreditpont-igényléssel: 4000 Ft
Kreditpont-igénylés nélkül: 1000 Ft

A webinárium-résztvevők megkaphatják az építészkamarai pontokat. Ehhez a konferencia ideje alatt feltett két kérdésre kell majd helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”).

Ha szeretne jelentkezni a rendezvényre, válasszon az alábbi lehetőségek közül:

SZEMÉLYES RÉSZVÉTEL (4000 Ft)Megrendelem

ONLINE RÉSZVÉTEL ÉPÍTÉSZKAMARAI TAGOKNAK, KREDITPONT-IGÉNYLÉSSEL (4000 Ft): Megrendelem

ONLINE RÉSZVÉTEL KREDITPONT-IGÉNYLÉS NÉLKÜL (1000 Ft): Megrendelem

 

 

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK:

 

Szervező:
a BME Épületszerkezettani Tanszéke és az Artifex Kiadó
Levezető elnök: dr. Dobszay Gergely egyetemi docens
(BME Épületszerkezettani Tanszék)

Időpont: 
2020. szeptember 24.,
kezdés 9.00 óra

Helyszín: 
Bara Hotel
(Budapest XI., Hegyalja út 34–36.),
illetve internetes közvetítés

Építészkamarai akkreditáció:
2,5 pont (MÉK 2019/391)