Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

METSZET ELŐFIZETÉSE

Nyomtatott és digitális formában is előfizethető

 

A Metszet a szakma vezető véleményformálóinak orgánuma, egyben a legolvasottabb hazai építészeti folyóirat. Egyetlen közép-európai építészeti magazinként a tudományos lapok legtekintélyesebb fórumán, az Elsevier kiadó Scopus rendszerében is jegyzik. 

 

Legújabb lapszám: 2024/2. Téma: TÁRSASHÁZ

A TARTALOMBÓL: A kis házaktól a kisházakig / Előszoba helyett közös gang? / Három kislakás japán módra / A kisvárosban rejlő kortárs karakter / Rétegződés a korszakok között / Vadregényes élettér / Hűvösvölgyi fák között

Lejjebb görgetve digitálisan belelapozhat az új lapszámba! 

 

 

Folyóiratunk nyomtatott és digitális formában is elérhető! Az alábbiak szerint megrendelheti az egyik, a másik, vagy akár mindkét változatot.


 

 

 

MÉG MINDIG A PAPÍRALAPÚ LAP AZ IGAZI…? 

 

Egyetértünk; számos érv szól emellett is! Az alábbi gombokra kattintva elindíthatja a hagyományos előfizetést a Metszet papíralapú változatára:

Metszet-előfizetés egy évre (6 nyomtatott lapszám, 7.900 Ft): Megrendelem

Metszet-előfizetés két évre (12 nyomtatott lapszám, 12.900 Ft): Megrendelem

Metszet-előfizetés három évre (18 nyomtatott lapszám, 17.900 Ft): Megrendelem

Metszet-előfizetés kedvezményesen – szakirányú oktatási intézményben tanuló diákoknak (6 nyomtatott lapszám, 3.950 Ft): Megrendelem 

 

 

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A DIGITÁLIS VÁLTOZATNAK? 

 

•    A digitális lapszámok szövegében lehetséges a szabadszavas keresés: a keresőablakba beírt szót vagy kifejezést lila színnel kiemelve lehet megtalálni a megjelenített oldalakon. 

•    Amennyiben a lap tartalmában internetes hivatkozások szerepelnek, ezek a digitális változatban „élő link” formájában jelennek meg, azaz egy kattintással megnyithatók. 

•    Megvásárolhat korábbi digitális lapszámokat is, akár olyanokat is, amelyek nyomtatott változatban már nem elérhetők. 

•    A digitális lapszámokat éppúgy gyűjtheti, éppúgy korlátlan ideig újra előveheti, mint a nyomtatott lapszámokat, de nem foglalnak helyet a polcon, nem gyűrődnek össze, nem kell attól tartani, hogy a postázás során elvesznek, megrongálódnak. 

•    A digitális lap olcsóbban elérhető, mint a nyomtatott: egy Metszet-lapszám nyomtatott formában 1.190 Ft-ba, digitális formában csak 990 Ft-ba kerül. Ha egy évre előfizet, akkor még nagyobb kedvezménnyel, fél áron juthat hozzá a laphoz: 7.900 Ft/év helyett csak 3.950 Ft/év az előfizetési díj. 

 

Ha szeretné kihasználni a fent említett előnyöket, kattintson az alábbi megrendelőgombok egyikére: 

Metszet-előfizetés egy évre (6 digitális lapszám, 3.950 Ft): Megrendelem

A legújabb Metszet-lapszám megvásárlása (1 digitális lapszám, 990 Ft)Megrendelem

A régebbi lapszámok közül szeretné megvásárolni valamelyiket? Itt elérhetők >>

 

 

PRÓBAKÉPPEN BELELAPOZNA LEGÚJABB DIGITÁLIS LAPSZÁMUNKBA? 

 

Alább megteheti: 

 

 

 

EGYESÍTENÉ A HAGYOMÁNYOS ÉS A DIGITÁLIS LAPSZÁMOK ELŐNYEIT? 

 

Erre is van lehetőség: egyszerre két változatban – jelentős kedvezménnyel – is előfizethet a Metszetre! Ha az alábbi gombra kattintva elindítja a megrendelést, egy évig megkapja a nyomtatott és a digitális lapszámokat is. 

Metszet-előfizetés egy évre (6 nyomtatott + 6 digitális lapszám, 9.900 Ft): Megrendelem