Egyszerűbb és gyorsabb a megrendelés, ha előtte regisztrál/bejelentkezik!
0

Per- és engedélymentes építés 2021 – online képzés

online képzés MÉK 2 pont

A Hol a hiba? Keressük meg közösen! Per- és hibamentes építés 2021 című 2021. őszi konferenciasorozat online változata. A 2 pont megszerzéséhez mintegy 5-6 órányi előadás-hallgatásra van szükség, valamint a tesztek kitöltésére.

Az egészségügyileg szükséges kötelező pihenőidővel együtt 8 óra alatt elvégezhető. A képzéssel töltött idő hosszát nem, csak a tesztek helyes kitöltését ellenőrizzük.

Akkreditációs szám: 2021/176 (MÉK 2 pont)

Ára: 4000 Ft + áfa (5080 Ft)

 

 

A megrendelés és befizetés után a tanfolyamot a https://tervlap.hu/tanfolyamok oldalon lehet elvégezni! (Ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval kell belépni, mint az artifexkiado.hu oldalon.)

A továbbképzési pontot nem igénylő érdeklődők regisztráció és belépés nélkül is megtekinthetik a tananyagokat ide kattintva >> 

A Per- és engedélymentes építés 2021 – Hol a hiba? Keressük meg közösen! online képzés a következő tananyagokat tartalmazza:

Per- és engedélymentes 2021/I.

Szende Árpád (Alpár-díjas építészmérnök, vezető tervező, építésügyi, gyémántkoszorús igazságügyi szakértő): 

  • Homlokzati hibák – Hozzászólók: Kékesy Péter építészmérnök (Baumit Kft.), Kruchina Sándor épületszigetelő szakmérnök (Austrotherm Kft.), Hovanecz Gergely szaktanácsadó (Ejot Hungária Kft.), Süle Zoltán épületszigetelő szakmérnök (Sakret Bt.)
  • Magastetők tervezési és kivitelezési problémái – Hozzászólók: Szatmári Zoltán alkalmazástechnikai mérnök-tanácsadó (Bachl Kft.), Forró Sándor (Prefa Kft.), Farkas Imre okl. épület-fenntartási és felújítási szakmérnök (Dörken Kft.)

Per- és engedélymentes 2021/II.

Haraszti László (szigetelési szakmérnök, független szakértő):

  • Mi a hiba? Lapostető-szigetelések szakszerűtlenségei – Hozzászólók: Nagy-Kriston Csaba okl. építőmérnök (Isoprof Kft.), Jámbor Zsolt építészmérnök (Fatra Izolfa Zrt.), Gerendi Gábor építészmérnök (Ravago Building Solutions), Szatmári Zoltán alkalmazástechnikai mérnök-tanácsadó (Bachl Kft.), a Mapei területileg illetékes mérnök-tanácsadója, Farkas Imre okl. épület-fenntartási és felújítási szakmérnök (Dörken Kft.), Roszkopál Miklós építészmérnök, híd- és szigetelési tanácsadó mérnök (Büsscher és Hoffmann Kft.)